Sony Ericsson, Samsung of zwarte bes… op naar het Mobile World Congress!

 

Het Mobile World Congress gebouw in Barcelona, Fira de Barcelona

Nog een klein maandje en dan gaat de grootste mobiele telefoonbeurs van de wereld weer van start, het Mobile World Congress in Barcelona. Sinds maart 2009 review ik telefoons voor GSM Helpdesk en dat doe ik nog steeds met onwijs veel plezier. Inmiddels is dat werk uitgebreid met onder meer nieuwsberichten schrijven en nog veel meer werk, ook achter de schermen van GSM Helpdesk. Ongeveer een half jaar geleden kreeg ik de vraag of ik zou mee willen gaan naar het Mobile World Congress in Barcelona. Uiteraard was het eerste gevoel ‘doen’! Maar natuurlijk moeten we even kijken wat er nog bij komt kijken.

Het is een mooie kans om nog meer te zien van de telecomwereld en nog hoger op te komen! Voor mij was het goed om te weten te komen of mijn Engelse taal geen groot obstakel zou zijn. Want, mijn Engels is echt enorm slecht. Wat ik ook probeer, applicaties op de mobiele telefoon of iPod Touch, taalcursussen op CD, Engelse series en natuurlijk het benodigde lesmateriaal in de boeken op school. Helaas is mijn Engels nog steeds, zoals ik zelf zeg; ‘very broken’. Op goede hoop, hoop ik dat dat wel goed zal komen.

De reis begint zaterdag 12 februari in de ochtend, dan vertrek ik samen met GSM Helpdesk naar Barcelona. Spannend, want ik heb nog nooit eerder gevlogen! Of ik zenuwachtig ben voor het vliegtuig? Nee, niet echt, ik ben niet zenuwachtig, mij lijkt het juist erg vet! Vaak heb ik gehoord, dat als je in de lucht bent dat het dan lijkt alsof je in de trein zit…. nou, ik ben benieuwd!

We zitten in een appartement in de buurt van Barcelona, vlak aan het strand! Heerlijk toch? De eerste drie dagen is het sowieso hard werken. Vroeg opstaan, en ergens in de nacht naar bed toe. Want ook de avond is druk gepland. De avonden zullen bestaan uit diners, uit feestjes, bijeenkomsten en uiteraard nog verder werken voor op de website.

Die week gaan we ook naar de stad zelf, Barcelona dus! Vermoedelijk gaan we ook een badplaats in. Verder zal ik mijn ogen uitkijken in heel Spanje en de hele reis. En die reis begint al op Schiphol natuurlijk!

De dagen zullen vooral bestaan uit aankondigingen van de pers, fotograferen van toestellen op de beurs zelf, toestellen onder de loep nemen die op de stands liggen in een van de hallen en natuurlijk er een gezellige week van te maken! Ik ben heel benieuwd wat er gaat komen. Ben geheel onbekend in Spanje en ben ook nog nooit in een vliegtuig geweest. Na het weekje Mobile World Congress zal ik zeker mijn ervaringen delen en de gebeurtenissen vertellen in een nieuwe blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: