De terugreis

image

Zo…. we zitten in de auto. Vanmorgen begon de dag zoals elke dag voor mij. In Oostenrijk dan. Vanaf 8 uur kan er bij de receptie van het park de verse broodjes worden opgehaald. En dat is ongeveer kwartier heen en een kwartier terug lopen. Dus voor het eten een half uur in beweging :-). Elke dag liep ik dat even met zo af en toe lekker de muziek op m’n X10 aan en lopen maar.

Vandaag zijn we om 09:15uur vertrokken richting Nederland. We reden rond 10:00uur Duitsland binnen. Ik kreeg een SMSje van T-Mobile, met de prijzen. Daarin viel me op dat gebeld worden in Oostenrijk 0,18€ per minuut kost en in Duitsland is het 0,00€ per minuut. Huh? Het is toch allebei EU? Dat scheelt nogal wat. Zelf bellen kost 0,46€ in Oostenrijk. In Duitsland tik je per minuut 0,25€ af. In Oostenrijk heb je per gesprek geen extra kosten. In Duitsland betaal je eenmalig per gesprek 0,79€ starttarief. Iemand die weet hoe het kan? Het is in Duitsland bij mij T-Mobile D en in Oostenrijk T-Mobile A. De A is van Austria, ofwel Oostenrijk.

Leuk geintje trouwens toen we in de auto zaten. Als je zo’n SMS van T-Mobile of wie dan ook krijgt staat er aan het eind van het bericht; Groeten, T-Mobile. Ik zeg zo door de auto: je krijgt de groeten. Zeer grote kans dat ze zeggen ‘van wie?’. Dat was bij mij dus ook :-). Je kan het blijven zeggen, want ze trappen er altijd in :-).

Nog een paar uur rijden, de rit zelf is 10 uur. De reis inclusief stoppen af en toe is 13 uur.

Posted from my Sony Ericsson XPERIA X10

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: