Swarovski-wereld en Innsbruck

Slechts 23.000 Euro 🙂

De derde dag van augustus was een rustig dagje. In de middag heb ik het dorpje Saalbach-Hinterglemm bezocht. Daar hebben we gezellig wat gedronken met de mensen van GSM Helpdesk, die ook toevallig die dag daar waren. Helaas was het te bewolkt om een ritje met de telecabine te maken. En niet veel later kwamen de regendruppels uit de lucht vallen. We zijn toen richting Saalfelden gereden. Niet echt een spectaculair plaatsje.

Vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan Kristallwelten van Swarovski. Niet dat ik er zo gek op ben hoor want ik geef er niks om. Het is leuk als je veel om kristallen enzo geeft maar hoe dan ook ben je er toch wel snel uitgewandelt. Hoewel in de winkel wel een leuke kristallen kameleon stond, prijs? 23.000 Euro. Heb je een mooie telefoon voor :-D.

Na de kristallen van Swarovski te hebben bekeken hebben we nog tijd genoeg en besloten om een bezoekje te brengen aan de Oostenrijkse stad Innsbruck. Na heel de stad doorkruist te hebben hadden we eindelijk een parkeergarage gevonden waar wel onze auto geplaatst mocht worden. Doordat onze auto én een dakkoffer én op LPG rijdt mogen we niet elke parkeergarage in. Gelukkig toch nog een plek gevonden waar we wel in konden.

Innsbruck heeft een oud centrum en begint met souvenirwinkeltjes. Daar is echt geen gebrek aan. Als je eenmaal verder loopt komen we op een plein. En daar hebben we ook een McDonalds. Op eens is het heel leuk dat je merkt dat WiFi het ook buiten doet, en m’n ouders nog een keer de Swarovski winkel in willen. Mooie timing dus om de mail op te halen en te gaan Twitteren. Leuk was dat het leek alsof ze die hele winkel niet uitkwamen :-).

Innsbruck

Innsbruck is echt een leuke stad. Nog leuker werd het toen we de Saturn tegenkwamen. Voor degene die niet precies weten wat de Saturn is, precies hetzelfde als MediaMarkt maar in diverse gevallen nog goedkoper. Ik kom daar graag overigens 🙂 

Alleen bij de ingang werd ik tegengehouden door een cassière die me wees op de tassen die ik om had. Met daarin een videocamera en in de andere tas een digitale camera. Ik werd vriendelijk verzocht de tassen te openen en ze pakte pen en papier en schreef op dat ik een JVC videocamera in de ene tas en in de andere tas een Pentax digitale camera had. Als ik de winkel zou verlaten moest ik het briefje weer afgeven bij de kassa. Hmmm… zie ik er zo schuldig uit?

Paar minuten later stond ik in de winkel met de mobiele telefoons te spelen. Een paar daarvan waren nog niet uit in Nederland, denk aan de Nokia C6 en de Nokia X2. Die laatste is trouwens echt een leuk ding hoor :-). Ook de Xperia X10 Mini en Mini Pro natuurlijk ook vast gehad en ook nog een fantastische nieuwe LG Cookie. Fantastisch uiteraard op sarcastische wijze bedoeld.

Leuk… ik kreeg te horen dat we bij de McDonalds gingen eten. Mooie kans om de timeline van mijn Twitter vrienden weer te vervuilen. Alleen de WiFi deed het alleen bij de voordeur maarja, gelukkig weten m’n ouders ook dat ik behalve in Nederland voor de WiFi naar de McDonalds ga in plaats van de friet, in Nederland is dat dus wel anders 🙂 (lang leve 3G :-))

Nu zit ik nog in de auto, het is 18:30 uur en we moeten nog een uur en drie kwartier voordat we weer bij ons vakantiehuisje zijn, en we zijn al drie kwartier onderweg…. 🙂

Advertenties

One Response to Swarovski-wereld en Innsbruck

  1. Marloes ( marloes93) says:

    Zoo ik had mijn ogen uitgekeken in die swarovski winkel 😀 😀

    Alleen had ik ook die kameleon laten staan.. denk ik.

    Fijne vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: