Waarom Octopus Paul door de FIFA gesponsord wordt

Ik denk dat Octopus Paul door de FIFA gesponsord wordt

De zaterdag en zondag is voor de meeste mensen een echt weekend waarin je niks doet, beetje op de bank hangen en wellicht ook alvast de weekboodschappen halen voor als Nederland kampioen wordt. Voor mij zat er geen weekend in, althans niet vandaag. Er stond nog een review te wachten van de Google Nexus One die nog afgetypt moet worden, maar helaas is die niet afgekomen, gelukkig morgen weer een dag.

Vandaag was een dag, waarbij; ik wakker werd door een timmerende buurman, ik veel Twitterde, de laatste foto’s voor de Google Nexus One review heb bewerkt, ik bekant vijf keer Waka Waka hard heb gedraaid, ik na het douchen me bleef afdrogen omdat je je de schampus zweet, ik dacht dat het we het vandaag niet droog zouden houden en noem maar op 🙂

We kunnen overstromingen verwachten volgens de nieuwssites…. nou is dat zo erg? Het is potdroog hiero, met die regen kunnen de bloemetjes buiten mooi weer bloeien en kunnen we er weer een week tegenaan.

Vanavond tijd voor Uruguay – Duitsland waarbij ik hoop dat de Duitsers winnen, hoewel het ook wel mooi zou zijn als Uruguay zou winnen, al is het alleen om Octopus Paul buitenspel te zetten, deze octopus denkt namelijk dat Duitsland zal gaan winnen van de Uruguay… Wat moeten we doen als Uruguay gaat winnen van Duitsland, dan is Duitsland dus geen derde…. dan heeft de octopus gelogen… dan gaat Nederland toch winnen morgen!

Wie gelooft er eigenlijk nog in een parkiet of octopus die een doosje opent met het winnende land? Gaan ze misschien niet op de kleuren af? Of zit er een of andere geur aan een doosje? Of is die octopus gesponsord door de FIFA? Het zou me niks verbazen… Als ik eerlijk ben zie ik de FIFA nu eigenlijk over al wel voor aan, na de scheidsrechters-affaire, de buitenspel scenario’s en noem maar op 😛

Boven het West-Brabantse platteland is inmiddels de onweer begonnen en knalt het hier met bakken uit de hemel, erg veel regen, veel windstoten, beetje hagel, en… veel onweer! Als discolampen schiet het door de hemel met daarna een harde knal. Lekker tijdens het noodweer buiten, lekker binnen kijken naar Uruguay tegen Duitsland waar ik wel voor Duitsland ben, maar stiekem dus hoop dat Uruguay wint, puur voor die octopus.

Nu we het toch over het onweer hebben, daarstraks had ik geen bereik met T-Mobile… ik zit pas sinds 1 juli bij T-Mobile en was benieuwd of ik ook problemen zou krijgen, maar sinds het begin al de ervaring met een super klantenservice en zelfs binnen een sterke 3G dekking, waar ik met Vodafone een rot klantenservice had en een slechte GPRS dekking had binnen. Top T-Mobile!

Hoe dan ook, het onweer nog steeds, en we zitten inmiddels in de rust, en het is 1-1…. ik ben benieuwd wie er wint! Enne… voor tijdens de onweer heb ik nog een mooi passend muziekje.

Zo, dit was m’n eerste echte blogbericht, en ik ben heel benieuwd hoe het jullie is bevallen! Ik hoor het graag van jullie! Enne… geloven jullie eigenlijk in die octopus?

Advertenties

8 Responses to Waarom Octopus Paul door de FIFA gesponsord wordt

 1. renate1970 says:

  Hoi Stefan, Leuke blog ben benieuwd naar de rest en zal je volgen 🙂
  Groetjes, Renate

  • stefanandroid says:

   Dankjewel!
   Leuk om te lezen/horen! 😉

 2. Silvia says:

  Je schrijft prettig en leuk. Als je niet in de telecom gaat werken, kun je nog altijd verslaggever worden 🙂
  Blijf je volgen.

 3. Silvia says:

  Ps, je schrijft héél anders dan dat je Twittert.

  • stefanandroid says:

   Bedankt!
   Hoe bedoel je anders twitteren dan bloggen? 😛

   • Silvia says:

    Je kan nogal ‘tekeer’ gaan in je Twitters, in tegenstelling tot je blogs. Als je begrijpt wat ik bedoel 🙂

   • stefanandroid says:

    Oh haha, ja ik kan me over sommige dingen erg opheffen 😛

 4. Kelly says:

  Leuke blog Stefan.
  Het is prettig om te lezen.
  Ben benieuwd naar je volgende blogs!

  Groetjes, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: